Oma kuva
Nimi: Musamies
Sijainti: Kalakukkokaapunki, Finland

Olen proviisori, jolla on myös muotoilijan koulutus. Kiinnostunut musiikista ja oluiden maistelusta, joita nyt tähän blogiini olenkin yhdistänyt. Sen lisäksi tieteet ja taiteet ovat lähellä sydäntäni. Pyrin bloggaamaan tähän seikkailuistani oluiden makumaailmassa soundtrackeillä ryyditettynä. Välillä asiaakin aiheista ja aiheiden vierestä.

tiistaina, toukokuuta 16, 2006

Reilaamaan

Jahas, huomen aamulla sitä pitäisi hypätä klo 8.12 eli 12h päästä Matsuyamasta lähtevään junaan. Kerttu on tuolla jo pakkailemassa, mutta minä en ole edes vielä aloittanut. n. 2 vkoa reissausta olisi edessä, mistä tiukin osuus on heti alussa. Kahdenpäivän taivallus junilla kohti Hokkaidon Tooyaa. Ensimmäisenä päivän Tokyon kupeeseen 8h junamatka ja siitä torstaina loput matkasta 12h juna maratooni. Hokkaidolla seuraavana päivänä ulkoilua kansallispuistossa ja onsen kylpyjä. Yöjunalla sitten Tokyoon, mistä aamulla heti junan saavuttua suuntaamme kohti Ghibili-studion museo/studio yhdistelmää, minne meillä on etukäteen varatut liput. Tämän jälkeen onkin sitten onneksi huomattavasti vähemmän aikataulullista osuutta.

Tiukka on tuo Hokkaidon reissu, mutta tämä maa on niin älyttömän pitkä ja raiteitapitkin vielä pidempi. Tuleepahan nyt sitten käytyä aivan Pohjois-Japanissakin. Okinawahan tuo vielä puuttuis mutta jätetään jotain toiseenkin kertaan ;)

Kaksiviikkoa voi sitten ola vähän hiljaisempaa tuon kirjoittelun osalta tänne blogiin. Kirjoitellaan jotain matkakuulumisia, jos jossain satutaan pääsemään netin ääreen. Mutta muuten palataan asiaan ensi kuussa.

.markus.

PS: Lisäsin muutaman kuvan tuonne aikaisempiin juttuihin.

ja halukkaat voipi käydä lukemassa Kuopion ylioppilaslehti Stimulukselle Japanista kirjoittamani jutun Stimuluksen nettisivuilta.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Oikein mukavaa reilausta teille! Pohjoisessa näyttää varmasti vuodenaikakin vielä vähän erilaiselta - saattaapa olla vielä hanamiaikaakin jäljellä, kukaties. Ja kraatterikuvat näytti kyllä hienoilta, erikoinen mesta toden totta!

8:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei, hauska juttu oli Stimuluksessa, ja hienoja kuvia! Varmasti kiinnostaa sellaistakin, joka ei ole ennen Japanin asioista kuullut.

8:28 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Nuo kuvat auttoi hahmottamaan millaisissa 'atmofääreissä' olette liikkuneet. Oliko se sumua vai pilveä (sumuahan se todellisuudessa on sekin). Toivottavasti juna-reilaus menne kommelluksitta ja olette varanneet juuri oikea tavarat mukaan. Odottelemme kotona mielenkiinnolla mistä päin 'putkahdatte' nettisivuille. Varokaa, ettei takapuoli puudu moisella 'kisko-maratoonilla'. Hyvää matkaa !

9:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

heipä hei Kellokoskelta!

Nyt luin vasta ensimmäistä kertaa täältä Suomesta käsin nitä juttuja. Kuulostaapa todella hienolta ja mahtavalta kaikki siellä! Varsinkin se tulivuorireissu - kuvatkin nytti niin ihanilta! Olen täällä naapuritalossa, Hiskin työkaverin tietokoneella. Käynpäs joskus taas! Hauskaa hauskaa teille kaikille sinne edelleen!
Kaisa
P.S KIITOS Aapelin ihanista lahjoista ja korteista!

11:40 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home