Oma kuva
Nimi: Musamies
Sijainti: Kalakukkokaapunki, Finland

Olen proviisori, jolla on myös muotoilijan koulutus. Kiinnostunut musiikista ja oluiden maistelusta, joita nyt tähän blogiini olenkin yhdistänyt. Sen lisäksi tieteet ja taiteet ovat lähellä sydäntäni. Pyrin bloggaamaan tähän seikkailuistani oluiden makumaailmassa soundtrackeillä ryyditettynä. Välillä asiaakin aiheista ja aiheiden vierestä.

keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Ensimmäinen matkapäivä

Ensimmäinen matkapäivä takanapäin. Matsuyamasta köröttelimme junilla kohti Shizuokaa, mikä oli määränpäämme. Aikamme kuluksi päätimme käydä katsastamassa Nagoyan keskustaa, kun jouduimme siinä kuitenkin junaa vaihtamaan.

Jossainpäin Nagoyaa

Lonely Planetin oppaasta tutkimme oisko jotain kiinnostaaa nähtävää. Olisi ollut tarjolla Asahin oluttehtaaseen tutustumista ja Pachinkomuseota, mutta jouduimme nämä hylkäämään liian suuren välimatkan vuoksi. Päädyimme valitsemaan Design museon, mikä oli muutaman kilometrin päässä asemalta.

Museolla oli perusnäyttelyn lisäksi ilmainen neulanreikäkamera näyttely, missä oli esillä hyvin erikoisianeulanreikäkameroita ja niillä otettuja kuvia. Kävipä myös niin, että päädyimme yhden Tokyolais lehden haastattelemiksi. Oikein kuvankin ottivat. Saapi nähdä päästäänkö lehden sivuille. (Tosin ei kyllä muisteta minkä niminen lehti oli kyseessä. Joku juunichi tai jotain ihan muuta...)

Nagoyasta junalla Shizuokaan, missä olimmekin ilta 7 aikaan. Tästä jatkoimme vielä paikallis junalla Yaizu nimiseen kalastajakaupunkiin aivan Tyynenvaltameren rannalle. Yövymme Suomalaisen lähetin Tellervo Kuusirannan luona, mistä jatkamme aamulla kohti Hokkaidoa.

Kerttu ja Markus

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

On se hyvä, että on tällainen 'pohjustava junamatka' ennen pitkää reissua. Oma kokemus junista oli erittäin positiivinen! Nopeus oli suuri ja matkan teko erittäin tasaista. Varmaan tuo taidemuseo, johon varasitte Lontoosta liput on ihastuttava. Asiasta kuullaan aikanaan. Tällä Kari Tapio laulaa 'Juna kulkee taas ...' näin teidänkin kohdalla. Nyvää jatkoa matkalle.

8:48 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Nagoyan design museossa on muistaakseni itsekin tullut käytyä kolmisen vuotta sitten, silloin siellä oli esillä suomalaista lasia.

9:25 ip.  
Blogger Musamies said...

Olipahan siellä nyttenkin museon kaupassa Iittalan tuotteita. Ainakin Stella laseja ja Ego kuppeja.

1:44 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

terveist toivalan tontuilta ja turvallista makaa.

5:01 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

3:35 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home