Oma kuva
Nimi: Musamies
Sijainti: Kalakukkokaapunki, Finland

Olen proviisori, jolla on myös muotoilijan koulutus. Kiinnostunut musiikista ja oluiden maistelusta, joita nyt tähän blogiini olenkin yhdistänyt. Sen lisäksi tieteet ja taiteet ovat lähellä sydäntäni. Pyrin bloggaamaan tähän seikkailuistani oluiden makumaailmassa soundtrackeillä ryyditettynä. Välillä asiaakin aiheista ja aiheiden vierestä.

tiistaina, kesäkuuta 06, 2006

Joukkojen lisäystä

Matsuyaman iltataivas ja kuusta erottuu myös pimeä puoli

Flunssa alkaa jo olemaan kokonan ohitse ja aurinko sen kuin porottaa iloisesti taivaalta. Aikaa on kulutettu monen iltana katsellen kuuta Veli-Matin ostamalla lintukaukoputkella. Tästä ei ollankkaan muistettu mainita. Ensimmäisen kerran kuuta tutkailtiin jo Hiskin ollessa vielä täällä. Erittäin upeasti erottuu kuun kraaterit ja varsinki valoisan ja pimeän puolen raja on upea. Myös joitakin muita taivaan kohteita ollaan tutkailta. Kaupungin valot häiritsevät kyllä paljon pienempien kohteiden tarkkailua, mutta tällä hetkellä hyvin erottuva Jupiter näkyy hienosti. Kaukoputkella erottuu myös jupiterin kuut. 4 ollaan parhaimmillaan nähty.

Päivittelin juuri reissu kuvia tuonne aikaisempiin juttuihin. Soitu ja Kerttu lähti lentokentälle Anttia ja Viiviä vastaan. Sointu bussilla ja Kerttu pyörällä. Veli-Matti lähti aamulla kokoukseen Shikokun itäpuolelle. Ja minä tässä päivitän matkapäiväkirjaa. Puolen tunnin päästä pitäisi koneen olla kentällä ja sieltä kestää vajaa tunti tulla tänne, joten ihan piaan täällä on taas iloista vilskettä. Ja viikon päästä tulee sitten Lauri ja Kaisla. :)

Tähän loppuun tämmöinen pieni visailu. Elikkä:

MITÄ ON KUVASSA (alla) OLEVASSA ASTIASSA OLEVA NESTE JA MIKSI SE ON KUKKAPUSKASSA?!? Vastauksia, tietoja ja hyviä arvauksia voipi laitella tuonne kommentteihin. :) Oikean vastaus julkaistaan sitten hiukka myöhemmin.

MITÄ ON ASTIASSA OLEVA NESTE JA MIKSI SE ON KUKKAPUSKASSA?!?


.markus.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

no tuo neste on tietty teetä ja se on siinä kissalle tarjolla, ettei se söisi kukkia, tai sitten se on kissan pissiä.

8:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mukavia kuvia taas, oli oikein mukava niitä ihmetellä. Terveisiä porukoille!

8:39 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Veikkaampa, että neste on jotain paikallista olutta, johon Markus yrittää saada makua kukista. Ja vinkin tähän hän on saanut unessa näkemältään muinaiselta samurailta, joka suositteli reseptiä lämpimästi ;)

3:43 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ensiksi tuli mieleen hunaja, jolla houkuteltisiin mehiläisiä pölyyttämään kukkia. Mutta varmaan se on teetä, koska ollaan teen luvatussa maassa. Se, onko se karkoittamaan jotain vai 'lahjana' jollekkin Japanilaiselle 'pikku sumokanille'. Olipa hauskoja kuvia, joita tulenee vielä mukana palon ?

11:10 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Veikkaan minäkin vihiriää teetä. Ja tiedäpä häntä mistä tämä pohjalainen aksentti minuun on tarttunut... mutta ehkä teeastia on siinä karkottamassa hyönteisiä tai muita elukoita.

9:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home