Oma kuva
Nimi: Musamies
Sijainti: Kalakukkokaapunki, Finland

Olen proviisori, jolla on myös muotoilijan koulutus. Kiinnostunut musiikista ja oluiden maistelusta, joita nyt tähän blogiini olenkin yhdistänyt. Sen lisäksi tieteet ja taiteet ovat lähellä sydäntäni. Pyrin bloggaamaan tähän seikkailuistani oluiden makumaailmassa soundtrackeillä ryyditettynä. Välillä asiaakin aiheista ja aiheiden vierestä.

perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

Ulkoilua&shoppailua

Päivät ne vierähtävät sitten nopeasti. Antti ja Viivikin on jo täällä ehtinyt olla 4 päivää. Ollaan käyty ulkoilemassa ja ihmetelty kasveja ja elukoita. Vihkoinkin näimme pihalla hassusti kurnuttavia sammakoitakin. Nämä pienet kirkkaan vihreät puissa kiipeilevät veitikat ovat onnistuneet pysyttelemään meiltä piilossa koko tämän reissun. Ääni vain kantautuu jostain pusikosta, mutta itse kurnuttajaa ei löydy. Tämä näkemämme yksilö on tainnut ottaa kodikseen Veli-Matin istuttaman Sharon -hedelmäpuun.

Vihreä pieni kova ääninen kurnuttaja

Antin ja Viivin tulopäivänä minä kävin iltakävelyllä shoppailemassa yhden mainion CD:n (65 days of statics) ja katsastamassa yhden elektronikka liikkeen tarjouksia (tästä on muodostonut minulle jo mieleinen harrastus). Elektronikka liikkeessä olikin Canonin IXUS i zoomista hyvä tarjous, joka oli voimassa vain 8.6.-06.

Reissun päätteeksi menin käymään vielä keskustassa toiseksi kantapaikakseni muodostuneessa pikkupaikassa, jonka nimeä en vieläkään aivan varmaksi tiedä :P Ilta oli oikein mukava. Jutustelin niin asiakkaiden kuin henkilökunnan kanssa kaikenlaista mukavaa. Täälläkin henkilökunta on jo käynyt tutuksia. Illan aikana baarissa kuunneltiin mm. meidän bändiä Rainbowcrashia. :) Lupasinpa toiselle baarimikolle lähettä uuden EP:mmekin, kunhan se valmiiksi joskus saadaan. Testasin myös Nomonomo nimistä sakea ja oikein käristys Yakisobaa (nuudelipaistos kasviksilla ja lihalla höystettynä).

Hyvä meininki!

Eilen kävimme haahuilemassa Dogon-ostoskujalla ja sen jälkeen miettimässä tämän ixus kameran ostoa. Löydettiin samasta kaupasta ixus 55 vielä halvemmalla, joten jätimme tarjouksen ostamatta ja päätimme vielä miettiä asiaa.

Tänään kävimme kävelemässä mandariini vuorella, missä näimme kaikenlaisia otuksia ja ällöittävän näköisen kissanraadon. Vuorelta oli kyllä hienot näkymät. Ja tällaiseltakin pieneltä reissulta saapi paljon enemmän irti, kun on pari biologian tuntijaa mukana :) Syömässä käytiin pyörivässä sushipaikassa, minkä jälkeen käytiin Kertun kanssa ostamassa uusi kamera. Canonin IXUS 55 tarttui mukaan. :D Kamera on täällä jo poistuva malli, sillä en ole niitä juuri missään enää myynnissä nähnyt. Ja mekin ostettiin tämän kaupan viimein kappale. Siitä saatiin vielä lisäalennusta. Hinnaksi tuli vain 160 euroa.

Huomenna sitten lähdetäänkin jonnekin vuorikylään kantele konserttiin.

.markus.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ompa jännä ötökkä tuo vihreä kurnuttava 'peto'. Kiva, että löysit kameran ja noin edullisesti vielä. Ostin minäkin Canonin 70:n. Maksoi 330€ joten olipa kalliimpi juttu. Vai on sinulle muodostunut jo oma kantapaikka. Mitäs Sointu, Veli-Matti ja Kerttu siitä tykää kun vävy juoksentelee pitkin öitä ja katuja ! !

6:24 ip.  
Blogger Musamies said...

Noo... en minä pitkin öitä juoksentele. Ja harvoin kanssa. :) Tuolta edelliseltä käynniltäkin lähdin kapakista jo 12.

9:48 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

ihan edullinen ostos taisi olla, katsoin pikaiseen Mikrobitin hintavertailusta ja halvimmillaan verkkokuapasta sen saa noin 250 eurolla, kallein oli 310 egee. ixus on varmasti hyvä peli, itsekin se hieman himoittais; kaunis kuin koru ja laadukas laite, ja kulkeepa kätevästi matkalla mukana vaikka povitaskussa. kameran uskaltaa sieltä hyvin ostaakin - kodinkoneissa pitää muistaa tuo eri verkkojännite.

10:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home