Oma kuva
Nimi: Musamies
Sijainti: Kalakukkokaapunki, Finland

Olen proviisori, jolla on myös muotoilijan koulutus. Kiinnostunut musiikista ja oluiden maistelusta, joita nyt tähän blogiini olenkin yhdistänyt. Sen lisäksi tieteet ja taiteet ovat lähellä sydäntäni. Pyrin bloggaamaan tähän seikkailuistani oluiden makumaailmassa soundtrackeillä ryyditettynä. Välillä asiaakin aiheista ja aiheiden vierestä.

maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Viimeistä päivää

Nytpä on 3 kuukautta siististi paketissa. Huomenaamulla lennetään ensin sisämaan lennolla Osakaan, minkä jälkeen vaihdetaan Finnairiin ja suunnataan kulku kohti Suomea.
Tänään ollaan tyhjennelty viimeisiä jenin rippeitä kukkarosta lähialueen kaupoissa kierrellessä. Samoin on käyty sanomassa hyvästin naapurikorttelin riisipellon sammakkokuorolle ja mandariinivuoren sirittäville otuksille. Markus lähti vielä tervehtimään kantakuppilan pitäjää ja kiittämään hyvästä yhteistyöstä.
Melko pitkä aikahan täällä Japanissa tuli oltua, mutta kaikenkaikkiaan hieno reissu. Kiinnostavia juttuja tuli koettua, vaikka kieltämättä useasti kaikki japanilaisuus synnytti ärsyyntymistä ja ahdistusta. Tällöin ei pihapiiristä parannut paljon kauemmas liikuskella. Innolla ollaan nyt Suomeen palailemassa. Se kyllä kuitenkin on varmaa, että oli sitä miten tympääntynyt reissaamiseen tahansa, pian taas iskee kaukomaankaipuu. :)

Kerttu

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

TERVETULOA KOTISUOMEEN!
Tosi mukava on ollut lueskella näitä kuulumisia, silloin harvoin kun olen koneen ääreen päässyt. Nyt olemme Pyhäjärvellä. Juhannus mökkeiltiin Hannun ja Tanjan mökillä ja käytiinpä paikallisen kyläkaupan terassilla laulamassa karaoket Aapelin tanssiessa.Nähdään pian!
Kaisa

4:01 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

samoin, tervetuloa vaan takaasin. kyllä se on kun yhtenään siellä japanissa vaan luurataan... tosissaan mukavaa on kyllä ollut seurata reissun etenemistä näin on-line, melkein kuin olisi itsekin siellä ollut matkassa mukana. Kohta jo taas tavataankin! Täällä on Suomen kesä just parhaimmillaan.

10:49 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Johan tuota joutaa tulla pois sieltä muita kadettamasta. ;) Vaikka oma maa on kyllä ihan mustikka jo parin viikon täällä majailun jälkeen. Tosin Turku menee kyllä melkein ulkomaasta välillä... :)

5:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home