Oma kuva
Nimi: Musamies
Sijainti: Kalakukkokaapunki, Finland

Olen proviisori, jolla on myös muotoilijan koulutus. Kiinnostunut musiikista ja oluiden maistelusta, joita nyt tähän blogiini olenkin yhdistänyt. Sen lisäksi tieteet ja taiteet ovat lähellä sydäntäni. Pyrin bloggaamaan tähän seikkailuistani oluiden makumaailmassa soundtrackeillä ryyditettynä. Välillä asiaakin aiheista ja aiheiden vierestä.

keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Arvoituksen vastaus

Eipä täysin oikeata vastausta tullut. Mutta erittäin hyviä arvauksia kuitenkin :) Kertaalleen nestekin arvattiin oikeaksi. Elikkäpä tässä nyt oikea vastaus kuvan kera:


Kukas siellä pohjalla köllöttää?!?

Kupissa oleva neste on olutta ja se on laitettu kukkapenkkiin orvokkeja syöviä etanoita varten. Etanat haistavat oluen ja tulevat juomaan sitä ja raukat hukkuvat sitten olueen, mutta orvokit säästyvät. :) Opettavaista, eikö? Ei pidä mennä uimaan olueeseen.

.markus.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Aika erikoinen on tuholaisten torjuntakeino. Saattaisi auttaa täällä Lahden seudullakin isona jokavuotisena riesana olevien kotiloiden suhteen. Pitäisköhän ehdottaakin kaupungille, Hartwall vois lähteä sponsoriksi kun ei tuosta Lapin kullasta juuri muuhun olekaan...

12:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kylläpä tunnistin aineen heti! Ottaakohan ne etanatkin happea ennen hukkumistaan, niin kuin siinä iän-kaiken vanhassa vitsissä olutsaaviin panimolla hukkuneen miehestä ja siitä, miten nopeasti hän hukkui ja kärsikö... ;D

1:03 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Menipä veikaukseni pieleen! Kyllä on orvokillakin omat vihollisensa kun etanat ne pistelevät. Käyköhän tuohon huonompikin olut, vai oliko jokin laatuvaatimus?

11:41 ip.  
Blogger Musamies said...

Laitappa ehdotusta menemään. Lappari voisi hyvinkin kyllä siihen hommaan sopia, vaikkei siitä tosiaan muuhun olekkaan. :P Sointukin täällä laittoi etanoille tarjolle vain oluenkaltaisten juomien halvinta kastia, ei kunnon oluita. Kauppassakin taisi joskus sanoa: "Juotavaksi minä otan kunnon oluen (usein Yebisun). Nuo toiset on etanoille." Tai jotain sinnepäin... no ajatus on tärkein ;)

4:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home