Kertun ja Markuksen matkapäiväkirja

Oma kuva
Nimi: Musamies
Sijainti: Kalakukkokaapunki, Finland

Olen proviisori, jolla on myös muotoilijan koulutus. Kiinnostunut musiikista ja oluiden maistelusta, joita nyt tähän blogiini olenkin yhdistänyt. Sen lisäksi tieteet ja taiteet ovat lähellä sydäntäni. Pyrin bloggaamaan tähän seikkailuistani oluiden makumaailmassa soundtrackeillä ryyditettynä. Välillä asiaakin aiheista ja aiheiden vierestä.

keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2006

Kotona

Eilen laskeuduttiin n. klo 15 Helsingin lentoasemalle. Siellä Ellinoora meitä odottelikin. Iloinen jälleen näkeminen :D Autolla lähdettiin huristelemaan kotia päin ja Kuopioon saavuttiin klo 21. n. 20 tuntia oli kulunut siitä, kun lähdimme Matsuyaman kotoa taksilla lentokentälle. Foodista haettiin patongit pahimpan nälkään ja sitten kotia suihkuun, syömään ja katsomaan töllöä! ;) No, unituli silmään jo heti kymmenen jälkeen. Elikkä turvallisesti päästiin perille ja nyt alkaa arki. Kohta työkkäriin ja sitten KELAan.

Kiitoksia kaikille matkaamme seuranneille ja Ellinooralle kiitokset väsyneiden matkalaisten seuraamisesta. Ja suurimmat kiitokset Soinnulle ja Veli-Matille meidän majoittamisesta japanissa!

Laitamme loppureissun kuvia vielä paikoilleen, kunhan tässä ehdimme.

.markus.

maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Viimeistä päivää

Nytpä on 3 kuukautta siististi paketissa. Huomenaamulla lennetään ensin sisämaan lennolla Osakaan, minkä jälkeen vaihdetaan Finnairiin ja suunnataan kulku kohti Suomea.
Tänään ollaan tyhjennelty viimeisiä jenin rippeitä kukkarosta lähialueen kaupoissa kierrellessä. Samoin on käyty sanomassa hyvästin naapurikorttelin riisipellon sammakkokuorolle ja mandariinivuoren sirittäville otuksille. Markus lähti vielä tervehtimään kantakuppilan pitäjää ja kiittämään hyvästä yhteistyöstä.
Melko pitkä aikahan täällä Japanissa tuli oltua, mutta kaikenkaikkiaan hieno reissu. Kiinnostavia juttuja tuli koettua, vaikka kieltämättä useasti kaikki japanilaisuus synnytti ärsyyntymistä ja ahdistusta. Tällöin ei pihapiiristä parannut paljon kauemmas liikuskella. Innolla ollaan nyt Suomeen palailemassa. Se kyllä kuitenkin on varmaa, että oli sitä miten tympääntynyt reissaamiseen tahansa, pian taas iskee kaukomaankaipuu. :)

Kerttu